Sommarläger i Kina 2018

(a) Little Mandarin är glada över att i samarbete med Polya Bilingual School i Dongguan, Kina kunna erbjuda ett sommarläger för er mellan 14 och 19 år som är intresserade av att vässa era kinesiskakunskaper under tre veckor sommaren 2018. 

 

Häng med på tre spännande sommarveckor i Guangdongprovinsen, som tillhör Pärlflodsdeltat, i södra Kina! Sommarlägret varar mellan den 18 juni och 7 juli 2018. Under de tre veckorna får ni, förutom lärarledda lektioner i mandarin, på olika sätt få ta del av kinesisk/kantonesisk kultur, göra spännande studiebesök (bland annat till en robotfabrik), pröva på Tai Chi och kinesisk Kung Fu, lära er kalligrafi, besöka en kinesisk bondgård samt göra en kvällskryssning på den vackra Pärlfloden, för att bara nämna några av alla spännande aktiviteter.

 

Ni bor i den trivsamma åttamiljonersstaden Dongguan men kommer även få besöka den pulserande provinshuvudstaden Guangzhou (tidigare Kanton) samt Shenzhen, känd för sin imponerande silhuett av skyskrapor och som gränsar till Hong Kong

 

Guangdong är rik på historia och kultur och provinsen är även känd för sin mat: det kantonesiska köket, ett av Kinas åtta stora kök.

 

Klicka här för utförligt lägerschema!

Click here for detailed camp schedule! 

 

Följ eller gilla oss gärna på Facebook:

https://www.facebook.com/littlemandarincamp

 

 

 

 

Bildspel_Sommarläger_Polya

Sommarläger Kina 2018 på Polya Bilingual School i Dongguan!