Boende & Måltider

Boende Sommarläger Dongguan 2018

Polya Bilingual School har integrerat skola och internat, vilket innebär att alla elever på sommarlägret kommer bo på campus i direkt anslutning till skolan och skolrestaurangen.

 

Elevernas bekväma rum är utrustade med WiFi, sängar, toalett samt dusch och eleverna kommer att som mest bo fyra stycken i varje rum. 

 

Att internatet ligger i direkt anslutning till skolan innebär flera fördelar; eleverna kommer alltid att befinna sig inom ett säkert och övervakat område med vuxna ansvariga ständigt närvarande. Polyas centrala läge i Dongguan City med närhet till buss och tåg innebär även att sommarlägrets alla utflykter och aktiviteter smidigt kan genomföras.

 

Måltider Sommarläger Dongguan 2018

Tre måltider serveras dagligen i skolans trevliga matsal. 

Eftersom lägervistelsen är i Guangdongprovinsen representeras maten företrädesvis av det kantonesiska köket, ett av Kinas åtta stora kök. Läs mer om det kantonesiska köket här!

 

Om ni även vill gå ut och äta finns det ett väldigt stort restaurangutbud i Dongguan. När ni vill variera er från det kantonesiska kökets alla kulinariska läckerheter är det lätt att hitta restauranger som serverar mat från världens alla hörn; japanskt, koreanskt, arabiskt, mongoliskt, uiguriskt, italienskt, brasilianskt… det finns kort sagt något för alla smaker, och ja, det finns även Mc Donald's och KFC! 

 

 

 

Internatboende, Polya Bilingual School

Varje rum har fyra sängar

Skolmatsalen, Polya Bilingual School

Alla måltider serveras på skolans internat